T-Shri

Tanya Reitsma (1977) is vanuit passie
T-Shri Natural Design and Photography gestart.
'T'- staat voor Tanya, 'Shri' voor het woord 'Ziel' uit het Sanskriet.

Passie om essentie (zielspotentie) vast te leggen in ontwerpen en foto's.

Huisstijl-design en tekst-revising
Een specialisatie is ontstaan om bedrijven, therapeuten en individuen te begeleiden om tot hun eigen unieke ontwerp te komen. Ik ontwikkel een dusdanig ontwerp die past bij wie je bent en wat je wilt uitstralen. Als natuurgeneeskundig therapeut en coach, kan ik tevens begeleiding bieden om erachter te komen wat je precies wilt uitstralen en overdragen. Deze begeleiding uit zich in het revisen van de teksten voor folders en internetsite. Ik help in het herformuleren van geschreven teksten om een geheel eigen verhaal te krijgen, met een krachtiger en doeltreffender effect.

Ook met reeds bestaand logo zijn er mogenlijkheden om internetsite, visitekaartjes, folders of dergelijke door mij te laten ontwerpen.

Fotoreportages
Het is fijn om naast persoonlijke coaching en huisstijl-ontwerp, een bijdrage te kunnen leveren aan de ultiemste momenten in iemands leven. In de fotoreportages van zwangerschappen, baby’s en huwelijken breng ik steeds meer mijn eigen creativiteit in. Hierdoor ontstaan geheel unieke fotoreportages, geboortekaartjes en bruidsalbum’s.